Stiri – Taxi360.ro

01 Jun, 2010

Noul Touareg V6 TDI cu tehnologia BlueMotion

Posted by: admin In: Lansari

Iubeste scurtaturile: pe drumuri de tara sau forestiere, Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology, face fata cu inteligenta. Multumita tehnologiei BlueMotion de ultima generatie.

Consum redus de carburant.
Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology produce 176 kW (240 CP). Dotat cu tractiune integrala permanenta”4MOTION”, infrunta orice teren. Prima cutie automata de viteze cu 8 trepte si cu Tiptronic, precum si inovatorul sistem start-stop cu recuperarea energiei de franare, asigura un consum deosebit de redus de carburant, in colaborare cu alte sisteme ale tehnologiei de ultima generatie BlueMotion.

Aparitie atractiva.
Jante de aliaj usor “Sonora”. Grila frontala a radiatorului vopsita in negru, cu ornamente cromate pe lamele. Bare de protectie in culoarea caroseriei. Partile inferioare ale barelor de protectie si praguri negre. Si doua tevi de esapament rotunde. Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology nu are nevoie de prea multe cuvinte pentru a fi o prezenta convingatoare. Aici poate fi admirat cu pachetul “Terrain-Style” cu aspect off-road si cu jante de aliaj usor “Metropolitan”.

Interior rafinat.
Este suficienta o scurta privire: doar cele mai rafinate materiale ajung in interiorul noului Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology. Panoul de instrumente si interiorul usilor sunt accentuate cu decor “Silver Metallic”, iar consola centrala este subliniata prin decorul negru, stralucitor. Asortat: cadrul instrumentelor si insertiile de decor negru lucios.

Confort aparte.
Bineinteles ca la Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology, confortul nu este neglijat. Acest fapt este dovedit prin dotarile inteligente din standard, precum si cu scaunele din fata cu reglare pe inaltime, sistemul de climatizare “Climatronic”, sistemul practic de control al distantei la parcare, tapiteria scaunelor si a usilor usor de intretinut cu design “Network”, precum si volanul multifunctional (3 spite) cu posibilitate de control pentru display-ul multifunctional, radio si telefon.

Dotari optionale variate.
Iata cum puteti sa faceti uz in intregime de calitatile noului Touareg V6 TDI cu BlueMotion Technology: un plus de vizibilitate este oferit cu farurile cu xenon cu functie Cornering si remarcabilele lumini de drum permanent cu LED. Suspensia pneumatica optionala se adapteaza usor oricarui nivel: multumita posibilitatii de coborare a garzii la sol in parte posterioara, a reglarii automate a nivelului si a inaltimii, precum si a adaptarii electronice a amortizoarelor.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

1 Response to "Noul Touareg V6 TDI cu tehnologia BlueMotion"

1 | max

November 14th, 2014 at 7:03 pm

Avatar

trusted@pillspot.com” rel=”nofollow”>.…

thanks for information….

Comment Form

Stiri din Romania

Evenimente, Transporturi, Politica, Muzica, Concerte si multe altele