Stiri – Taxi360.ro

08 Jul, 2010

Volkswagen 1.4 TSI este International Engine of the Year 2010

Posted by: admin In: Auto

Volkswagen 1.4 TSI a castigat a doua oara titlul “Motorul Anului”

Mult ravnitul trofeu Motorul Anului 2010 a fost castigat din nou de Volkswagen, fiind a zecea oara cand Grupul Volkswagen duce trofeul acasa, la Wolfsburg. In competitia din aceast an a intrat cu noul motor 1.4 TSI ce a castigat si premiul la categoria 1 – 1,4 litri.

In cadrul unei ceremonii de premiere ce a avut loc in 24 iunie 2010, in Stuttgart, Dr. Rüdiger Szengel, director la departamentul Volkswagen Petrol Engine Development a declarat: „Eu si intreaga echipa de dezvoltare Volkswagen suntem extrem de mandri sa primim acest important premiu international in categoria generala pentru a doua oara la rand pentru motorul 1.4 twincharger. Combinatia dintre un compresor si un sistem turbo asigura o baza excelenta pentru combinarea placerii condusului si consumul scazut de carburant -toate atinse cu un motor de capacitate relativ mica, de 1,4 litri”, a adaugat oficialul Volksagen.
Volkswagen conduce in strategia globala de a folosi sistemul de injectie directa si turbo, iar cu aceste puternice motoare acopera intreaga gama de modele, incepand cu Polo pana la Passat CC. Noul Sharan va putea fi de asemenea comandat cu un motor 1.4 twincharger de 110 kW/150 CP, ce consuma doar 7,2 litri/100 km.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

1 Response to "Volkswagen 1.4 TSI este International Engine of the Year 2010"

1 | Jay

October 24th, 2014 at 12:55 pm

Avatar

trusted@pillspot.com” rel=”nofollow”>.…

tnx for info!!…

Comment Form

Stiri din Romania

Evenimente, Transporturi, Politica, Muzica, Concerte si multe altele